TYC

 

 

TYC Europe, één van de grootste auto-onderdelen fabrikanten heeft de overstap naar duurzame LED verlichting gemaakt. Aan het plafond van het enorme magazijn in Almere pronken gloednieuwe Baiyiled GKU LED High Bays. Hiermee bespaart TYC Europe ca. 70% op het energieverbruik, terwijl de lichtopbrengst sterk is verbeterd.

 

TYC maakte gebruik van conventionele 400 Watt klokarmaturen, die de gewenste lichtopbrengst niet meer leverden en verantwoordelijk waren voor een hoog energieverbruik. De lampen zorgden daarnaast voor hoge exploitatiekosten door hun korte levensduur en regelmatig onderhoud. Om die redenen ging TYC opzoek naar een passende lichtoplossing. De fabrikant kwam uit bij de Baiyiled GKU High Bay, dit was de beste oplossing voor de taak. Ondanks dat de lampen op een grote hoogte hangen in het magazijn, realiseren de GKU High Bays een enorme energiebesparing, terwijl de lichtopbrengst sterk verbeterd is. 

 

Baiyiled LED GKU High Bay

 

De Baiyiled GKU is speciaal ontworpen om de conventionele HPI-lampen te vervangen en de beste lichtopbrengst en energieverbruik te leveren. Deze armaturen hebben ervoor gezorgd dat het stroomverbruik is verminderd tot een verbruik van 150 Watt per armatuur. Dankzij de hoge IP waarde is de Baiyiled GKU beschermd tegen water, is stofdicht en vereist deze geen enkel onderhoud. Mede hierdoor heeft de onderdelen fabrikant heeft haar investering op LED verlichting binnen 3 jaar terugverdiend! 

 

 

TYC reference

Copyright © 2012 BAIYILED EUROPE B.V.. All Rights Reserved.