LSA FIRSTPAGE1

  

Het juiste licht verzorgen in omgevingen met hoge plafonds zoals magazijnen, productiehallen en logistieke centra is een uitdagende taak. De lichtbron moet intens genoeg zijn om het vereiste luxlevel op de werkplek te bieden. Dit betekent dat meestal armaturen met een zeer hoog verbruik, zoals het balkarmatuur met 2x58w T8 tl-buizen gebruikt worden. Onderhoudskosten voor deze systemen zijn hoog door de korte levensduur en de snelle lumen depreciatie van de conventionele lichtbronnen die erin gebruikt worden.

 

Het BAIYILED LSA 56W led armatuur is het antwoord bij uitstek voor deze uitdaging!

 

De armatuur levert een effectief lichtrendement van 135lm/w, wat resulteert in een totale lumen output tot 7500lm; met behulp van NANO-technologie ontwikkelde Baiyiled reflectoren die de licht densiteit verbetert, en aldus de armatuur uiterst geschikt maken voor belichting op grotere aftanden; het armatuur is voorzien van een door BAIYILED ontworpen LED driver en verzekert een levensduur van meer dan 50,000 uur (100,000 uur bij gebruik bij 25C°)

 

 

De characteristieken van het toestel, het design en de toegepaste technologie, maken dat de LSA 56W de perfecte oplossing is voor projecten waar eerder armaturen zoals het 2x58W/2x45W balkarmatuur werden gebruikt.

 

Dit LED alternatief geeft bedrijven de mogelijkheid om energieverbruik per armatuur van 140W naar 56W te verlagen zonder concessies op vlak van licht helderheid en kwaliteit. Daar komt bij dat dit armatuur en de lichtbron totaal onderhouskostenvrij is.  Bijkomend en zeker niet onbelangrijk is dat de CO2 emissie van het bedrijf sterk vermindert waardoor de oplossing bijdraagt aan een groene toekomst.   

 

Samen bouwen we een groene wereld!

LSA baiyiled png 2 3

Toepassingen

application 1

application 2

 

application 3

 application 4

 application 5

 

application 6

 

installation line

 

 

 

Attachments:
Download this file (BAIYILED-LSA-LED-LUMINAIRE - HD - NL.pdf)BAIYILED LSA Datasheet NL[BAIYILED LSA Datasheet NL]807 kB
Download this file (BAIYILED-LSA-LED-LUMINAIRE-DE.pdf)BAIYILED LSA Datasheet DE[BAIYILED LSA Datasheet DE]890 kB
Download this file (BAIYILED-LSA-LED-LUMINAIRE.pdf)BAIYILED LSA Datasheet EN[BAIYILED LSA Datasheet EN]875 kB

Copyright © 2012 BAIYILED EUROPE B.V.. All Rights Reserved.